Dvariškių troškinys

Dvariškių troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Prieskoniai, mėsai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 25 gramai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Bulvės, 400 gramų
  • Veršiena, 500 gramų
  • Grybai, 350 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Prieskoniai, mėsai
Gaminimo instrukcija:

Veršieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname prieskoniais,juodaisiais pipirais, druska ir apkepiname aliejuje. Grybus išverdame ir pakepiname su sviestu. Bulves supjaustome riekutėmis, paskaniname prieskoniais, druska ir dedame įgilų kepimo indą, įpilame truputėlį aliejaus, pieno. Uždedame pakepintą mėsą, ant jos dedame pakepintus grybus. Kepimo indą uždengiame dangčiu, arba folija ir kepame orkaitėje apie 40 min. Baigiant kepti nuimame dangtį.

» Rašyti komentarą
» Komentarai