Dviejų sluoksnių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, skardai patepti, 70 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
- Sviestas, skardai patepti, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-27 02:56