Dvisluoksnis obuolių pyragas

Dvisluoksnis obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Razinos
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Grietinė, 50 gramų
  • Varškė, 150 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 270 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kakava, 70 gramų
  • Obuoliai, dubenėlis
Gaminimo instrukcija:

Šviesiai tešlai: 150g miltų, 50g cukraus, 50g sviesto, 150g varškės, 2 kiaušiniai, 50g grietinės, razinų, jei mėgstate, a.š. kepimo miltelių. a.š. vanilinio cukraus.

Kakavinei tešlai: 120g miltų, 2 maži kiaušiniai, 100g sviesto, 100g cukraus, 70g ar kiek daugiau kakavos, a.š. kepimo miltelių, a.š. vanil. cukraus, dubenėlis smulkiai pjaustytų obuolių.

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pats: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti.
Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškloti kepimo formos dugną.
Į kakavinę tešlą įberti kakavos ir gerai išmaišyti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išmaišius tešlą iki vienalytės masės, suberti pjaustytus obuolius. Tamsią kakavinę tešlą sukrėsti ant šviesios.
Pyragą dėti į įkaitusią orkaitę ir kepti apie 180 laipsnių temperatūroje 45 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Diana
2011-05-15 16:12
Pyragas skanus, bet kazkodel man nelabai pavyko, is isores labai graziai apkepe o viduj lyg zele ne iki galo sustingusi... kepiau ilgiau nei valanda, kodel nesigavo normaliai?
Kristina
2011-01-28 14:13
Labai skanus pyragas, mano seimai patiko
Tik as dedu maziau kakavos, kad nebutu per kartu.
(anonimas)
2011-01-18 16:20
kakavine tesla turi gautis tokia tirsta?
AUSRA
2010-09-02 17:38
o man nesigavo sitas pyragas nors visada visada pyragai gaunasi puikus
Miglė
2010-08-30 11:00
varškė čia būtina ?