Dvisluoksnis varškės apkepas

Dvisluoksnis varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 750 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
  • Uogos, džiovintos (vyšnios, spanguolės ir razinos), 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
2 sluoksnis:
  • Grietinė, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Citrinos žievelė, nutarkuota, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite varškę , kiaušinius , manų kruopas , cukrų, vanilinį cukrų ir labai gerai išmaišykite. Sudėkite razinos, spanguoles ir vyšnios bei išmaišykite. Sudėkite masę į riebalais pateptą kepimo formą ir išlyginkite paviršių. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.

  2. Išplakite kiaušinį su vaniliniu cukrumi, berkite druskos, sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Išimkite varškės apkepą, sudėkite ant jo antrą sluoksnį ir dar kepkite 15 - 20 minučių.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai