Dvisluoksnis varškės apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 750 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
- Uogos, džiovintos (vyšnios, spanguolės ir razinos), 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinos žievelė, nutarkuota, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sumaišykite varškę , kiaušinius , manų kruopas , cukrų, vanilinį cukrų ir labai gerai išmaišykite. Sudėkite razinos, spanguoles ir vyšnios bei išmaišykite. Sudėkite masę į riebalais pateptą kepimo formą ir išlyginkite paviršių. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
Išplakite kiaušinį su vaniliniu cukrumi, berkite druskos, sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Išimkite varškės apkepą, sudėkite ant jo antrą sluoksnį ir dar kepkite 15 - 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai