Dvispalvis keksas su šokoladu

Dvispalvis keksas su šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Miltai, 350 gramų
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
    Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.

  2. Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.

  3. Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai