Dvispalvis keksas su šokoladu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Miltai, 350 gramų
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai