Džiovinti kopūstai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai
Gaminimo instrukcija:
Nuo senų laikų kopūstus džiovindavo, o po to juos naudodavo aptiekalams, ant jų kepdavo bandas, duoną.
Kopūstų lapus perdurkite storiausioje vietoje ir verkite ant storesnio siūlo, kabinkite ant sausoje vėdinamoje vietoje. Juos galite taip laikyti iki pavasario.
Ant kopūstų lapų krosnyje galima kepti ir labai skanius bulvinius blynus.
Kopūstų lapus galima džiovinti supjausčius juos 3x3 cm kvadratėliais. Tokie supjaustyti ir sudžiovinti kopūstlapiai labai tinka daržovių sriuboms virti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-24 16:43
PRITARIU IR AS GERAS RECEPTUKAS MANO MOCIUTĖ TOKIUS DARO LAAAAABAI SKANU KAM PATINKA KOPUSTAI
2009-12-24 16:42
Labai tinka viduriuojant
2009-12-24 16:40
LABAI SKANU SU ALUM ARBA DEGTINE LABAI TINKA
2011-08-05 19:12