Džiovinti kopūstai

Džiovinti kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai
Gaminimo instrukcija:

Nuo senų laikų kopūstus džiovindavo, o po to juos naudodavo aptiekalams, ant jų kepdavo bandas, duoną.
Kopūstų lapus perdurkite storiausioje vietoje ir verkite ant storesnio siūlo, kabinkite ant sausoje vėdinamoje vietoje. Juos galite taip laikyti iki pavasario.

Ant kopūstų lapų krosnyje galima kepti ir labai skanius bulvinius blynus.

Kopūstų lapus galima džiovinti supjausčius juos 3x3 cm kvadratėliais. Tokie supjaustyti ir sudžiovinti kopūstlapiai labai tinka daržovių sriuboms virti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
audrone
2011-08-05 19:12
O KAIP PASIDARYT PAPRASTA OBUOLIU SURI
dJ MOMO
2009-12-24 16:43
PRITARIU IR AS GERAS RECEPTUKAS MANO MOCIUTĖ TOKIUS DARO LAAAAABAI SKANU KAM PATINKA KOPUSTAI
Elena
2009-12-24 16:42
Labai tinka viduriuojant
LIUX
2009-12-24 16:40
LABAI SKANU SU ALUM ARBA DEGTINE LABAI TINKA