Džiovintos žemuogės

Džiovintos žemuogės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žemuogės
Gaminimo instrukcija:

Šviežias žemuoges perrinkite ir supilkite ant laikraščio, išlyginkite, kad jos būtų viename sluoksnyje. Laikykite apie dvi savaites sausioje, kambario temperatūros patalpoje. Vėliau jas suberkite į medžiaginį maišelį. Jos vartojamos papuošti patiekalams, taip pat paskaninti arbatai. Jas galima sumalti ir naudoti kaip prieskonį desertams. Jei naudosite arbatai, žemuoges galima džiovinti su lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gvidas
2009-02-04 10:14
geras ka receptas esu ragaves
Rasa
2008-09-19 22:38
Nu teisingau sudeti ant laikrascio, kad sno geriau prisigertu. Truputi seni yprociai valdo. Tai gal tiesiog eriau sudeti ant balto popieriaus?