Džiovintų grybų paštetas

Džiovintų grybų paštetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baravykai, džiovinti, 100 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 5 vienetai
  • Sviestas, 200 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai