Džiovintų grybų pudingas

Džiovintų grybų pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, džiovinti, 10 vienetų
  • Batonas, 0.5 vieneto
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Grietinė, 100 gramų
  • Krapai
  • Petražolės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išmirkyti grybai išverdami. Piene išmirkytas batonas nuspaudžiamas ir smulkiai sukapojamas. Susmulkinti svogūnai pakepinami svieste. Kiaušinių tryniai išsukami su druska, į juos suberiami kapoti grybai, batonas, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Viskas sumaišoma. Vėliausiai sukrečiami išplakti baltymai. Masė sumaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą apkepo formą. Verdama vandens vonelėje apie 1,5 val. Pudingas tiekiamas pašildytame dubenyje. Atskirai tinka duoti virtų bulvių, grietinės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai