Džiovintų grybų pudingas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, džiovinti, 10 vienetų
- Batonas, 0.5 vieneto
- Pienas, 1 stiklinė
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Grietinė, 100 gramų
- Krapai
- Petražolės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išmirkyti grybai išverdami. Piene išmirkytas batonas nuspaudžiamas ir smulkiai sukapojamas. Susmulkinti svogūnai pakepinami svieste. Kiaušinių tryniai išsukami su druska, į juos suberiami kapoti grybai, batonas, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Viskas sumaišoma. Vėliausiai sukrečiami išplakti baltymai. Masė sumaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą apkepo formą. Verdama vandens vonelėje apie 1,5 val. Pudingas tiekiamas pašildytame dubenyje. Atskirai tinka duoti virtų bulvių, grietinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai