Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 2 litrai
- Bulvės, supjaustytu kubeliais , 4 vienetai
- Grybai, malti, 2 saujos
- Druska
- Kiauliena, (rūkyta šoninė), 150 gramų
- Svogūnai, 1 galva
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Užviriname vandenį, sudedame bulves, sumaltus grybus, viska pagardiname druska. Verdam, kol bulves išvirs. Šoninę supjaustome juostelėmis, svogūną kubeliais. Šoninė apkepiname kartu su svogūnu keptuvėje bei įdedame į mūsų sriubą, kai bulves išviria. Sriubą turi pastovėti ~2 val. Pagardiname grietine.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai