Džiovintų grybų sultinys (buljonas)

Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, džiovinti, 100 gramų
  • Vanduo, 2.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vi
2010-09-07 13:08
asiduodu: vaiku israiska ---------> arselis: k: