Džiūvėsėlių padažas
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Sultinys, mėsos, 1 stiklinė
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    