Džiūvėsėlių padažas

Džiūvėsėlių padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Citrinų sultys
  • Citrinos, žievelė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

» Rašyti komentarą
» Komentarai