Džiūvėsėlių spurgos meduje

Džiūvėsėlių spurgos meduje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai, malti, 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus, kepimui
  • Medus, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 0.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite.
Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses.
Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas.
Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
saldainiai
2011-04-26 11:21
zdrw ka tju zjbs