Džiūvėsėlių spurgos meduje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Medus, 0.5 stiklinės
- Vanduo, 0.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite.
Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses.
Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas.
Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-26 11:21