Džiūvėsiuose kepta žuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, 1.5 kilogramo
- Kvietiniai miltai, 50 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, 150 gramų
- Aliejus, 150 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-28 11:51
viskas gerai nebutina tos foto issikepiai ir pamatei kaip atrodo
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
2017-06-09 11:53