Džiūvėsiuose kepta žuvis

Džiūvėsiuose kepta žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, 1.5 kilogramo
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 150 gramų
  • Aliejus, 150 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Regina
2017-06-09 11:53
Kepsiu pgl. šį receptą. Ačiū.
Migle is playing poker!
2011-10-28 11:51
viskas gerai nebutina tos foto issikepiai ir pamatei kaip atrodo
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta