Dzūkiški kukulaičiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Aliejus, 400 mililitrų
- Prieskoniai
- Jautienos faršas, 500 gramų
- Sviestas, 25 gramai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį išplakame.
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-29 17:33