Epoetito tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, Biskvitui, 5 vienetai
- Cukrus, 230 gramų
- Kvietiniai miltai, 230 gramų
- Kepimo milteliai, 20 gramų
- Aliejus, 60 gramų
- Vanilinis cukrus, pakeliuose, 1 vienetas
- Jogurtas, pertepimui, 700 gramų
- Grietinėlė, 35%, 450 mililitrų
- Želatina, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus
» Rašyti komentarą