Ėrienos šašlykas

Ėrienos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ėriena, 500 gramų
  • Svogūnai, raudoni, 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
Padažui:
  • Paprika, raudonos, 2 vienetai
Marinatui:
  • Rozmarinas, šakelės, šviežios, 6 vienetai
  • Paprikos milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kalendra, sėklos, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, svogūnus perpjauti į keturias dalis, stambiau supjaustyti paprikas. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su marinatui skirtais produktais. Leisti marinuotis per nakt. Pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Mėja
» Rašyti komentarą
» Komentarai