Ėrienos šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ėriena, 500 gramų
- Svogūnai, raudoni, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
- Paprika, raudonos, 2 vienetai
- Rozmarinas, šakelės, šviežios, 6 vienetai
- Paprikos milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Gvazdikėliai, 2 vienetai
- Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kalendra, sėklos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, svogūnus perpjauti į keturias dalis, stambiau supjaustyti paprikas. Viską sudėti į dubenį ir sumaišyti su marinatui skirtais produktais. Leisti marinuotis per nakt. Pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai