Eršketas šampane
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Eršketas, 2 kilogramai
- Sviestas
- Citrinos
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
1. Žuvis turi būti šviežia – geriausiai gyva iš tvenkinio ar akvariumo. Eršketą išdarinėti, švariai išplauti. Supjaustyti – galvą ir uodegą palikti žuvienei.
2. Žuvies gabalus dedam į puodą. Sudėti žolelės, kelis griežinėlius citrinos ir sviesto – 50 g (pora šaukštų). Pilam šampaną, kad žuvis butu padengta iki pusės (apie 300 ml).
3. Puodą uždengti. Kai pamatysim kad verda, sumažinti ugnį ir virti 15 min.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-06-09 00:45
Is tiesu pavyko skonis kazkas nepaprasto.nuostabu.
2015-01-14 16:00
Nuodinga špyga yra stubure. Ir dar raketinio kuro bakai subinėj. Pasakorka tu suknista...
2012-12-22 18:22
jo stubure yra nuodinga styga .Iš senovinės rusų kulinarinės knygos.
2010-07-31 18:55
kokia baisi zuvis bet gal skanu
2019-04-20 18:53