Eršketas šampane

Eršketas šampane
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Eršketas, 2 kilogramai
  • Sviestas
  • Citrinos
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

1. Žuvis turi būti šviežia – geriausiai gyva iš tvenkinio ar akvariumo. Eršketą išdarinėti, švariai išplauti. Supjaustyti – galvą ir uodegą palikti žuvienei.

2. Žuvies gabalus dedam į puodą. Sudėti žolelės, kelis griežinėlius citrinos ir sviesto – 50 g (pora šaukštų). Pilam šampaną, kad žuvis butu padengta iki pusės (apie 300 ml).

3. Puodą uždengti. Kai pamatysim kad verda, sumažinti ugnį ir virti 15 min.

Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ovidijus
2019-04-20 18:53
Kaip geriausiai svariausia , nuvalyt ersketo zvinus, ten sarvai .
Ramute
2018-06-09 00:45
Is tiesu pavyko skonis kazkas nepaprasto.nuostabu.
to mamukas
2015-01-14 16:00
Nuodinga špyga yra stubure. Ir dar raketinio kuro bakai subinėj. Pasakorka tu suknista...
mamukas
2012-12-22 18:22
jo stubure yra nuodinga styga .Iš senovinės rusų kulinarinės knygos.
as
2010-07-31 18:55
kokia baisi zuvis bet gal skanu