Evelinos varškės pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanilinis cukrus, įdarui
- Cukrus, įdarui, 0.5 stiklinės
- Razinos, įdarui, 200 gramų
- Cukrus, įdarui, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Varškė, 9 proc. riebumo, įdarui, 500 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 2 vienetai
- Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sviestą arba margariną ištrinkite su cukrumi. Sudėkite lengvai išplaktus kiaušinių trynius, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir vėl viską gerai išmaišykite.
Paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, razinas ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepimo skardą ištepkite riebalais. Maždaug du trečdalius tešlos iškočiokite ir ja išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos sudėkite paruoštą varškės įdarą, ant kurio viršaus sutarkuokite arba sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite 20 – 25 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-21 18:36
Labai geras receptas.Daznai kepu.
2014-10-23 10:51
Neskanus tas pyragas
2014-01-15 14:23
Neaisku cia 2 kiaušiniai ar keturi nes du kartus rašo po 2 kiaušinius
2013-10-13 20:32
as matau cia aguonas o ne razinas.
2016-05-13 16:54