Evelinos varškės pyragas

Evelinos varškės pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanilinis cukrus, įdarui
  • Cukrus, įdarui, 0.5 stiklinės
  • Razinos, įdarui, 200 gramų
  • Cukrus, įdarui, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Varškė, 9 proc. riebumo, įdarui, 500 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 2 vienetai
  • Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą arba margariną ištrinkite su cukrumi. Sudėkite lengvai išplaktus kiaušinių trynius, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir vėl viską gerai išmaišykite.
Paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, razinas ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepimo skardą ištepkite riebalais. Maždaug du trečdalius tešlos iškočiokite ir ja išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos sudėkite paruoštą varškės įdarą, ant kurio viršaus sutarkuokite arba sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite 20 – 25 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Diana
2016-05-13 16:54
neskiria aguonu nuo razinu....
Rima
2016-02-21 18:36
Labai geras receptas.Daznai kepu.
alisa stebuklu salyje
2014-10-23 10:51
Neskanus tas pyragas
Sandra
2014-01-15 14:23
Neaisku cia 2 kiaušiniai ar keturi nes du kartus rašo po 2 kiaušinius
erika
2013-10-13 20:32
as matau cia aguonas o ne razinas.