Falafeliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avinžirniai, 250 gramų
- Česnakas, 1 skiltelė
- Poras, šaldyti, 100 gramų
- Petražolės, 2 lapai
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Maltas kuminas, 2 valgomieji šaukštai
- Jogurtas, be priedų, 100 gramų
- Citrinos žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorai, 4 vienetai
- Imbieras, tarkuotas, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai