Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu

Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Makaronai, (kaspinėliai), 400 gramų
  • Konservuoti pomidorai, smulkinti, 200 gramų
  • Rausvieji svogūnai, 80 gramų
  • Balzaminis actas, 10 mililitrų
  • Laiškiniai česnakai, 8 gramai
  • Bazilikas, 4 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atkreipkite dėmesį į virimo laiką, nurodytą ant pakuotės, rekomenduojame makaronus virti minute trumpiau negu nurodyta.

  2. Keptuvėje apkepinkite svogūnus, dėkite konservuotus pomidorus ir smulkintus laiškinius česnakus. Jei norite, galite naudoti ne konservuotus, o šviežius pomidorus.

  3. Išvirusius makaronus nusausinkite ir suberkite į keptuvę su padažu.

  4. Pabarstykite druska bei pipirais ir keletu lašų balzaminio acto.

  5. Jei mėgstate, papuoškite baziliko lapeliais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: pastaZARA
» Rašyti komentarą