Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai, (kaspinėliai), 400 gramų
- Konservuoti pomidorai, smulkinti, 200 gramų
- Rausvieji svogūnai, 80 gramų
- Balzaminis actas, 10 mililitrų
- Laiškiniai česnakai, 8 gramai
- Bazilikas, 4 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Išvirkite makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atkreipkite dėmesį į virimo laiką, nurodytą ant pakuotės, rekomenduojame makaronus virti minute trumpiau negu nurodyta.
Keptuvėje apkepinkite svogūnus, dėkite konservuotus pomidorus ir smulkintus laiškinius česnakus. Jei norite, galite naudoti ne konservuotus, o šviežius pomidorus.
Išvirusius makaronus nusausinkite ir suberkite į keptuvę su padažu.
Pabarstykite druska bei pipirais ir keletu lašų balzaminio acto.
Jei mėgstate, papuoškite baziliko lapeliais.
» Rašyti komentarą