Farširuota lydeka

Farširuota lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lydeka, 1 vienetas
  • Žuvies filė, ne lydeka, 200 gramų
  • Batonas, 3 riekės
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Žuvies prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Batoną išmirkyti piene.

  2. Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.

  3. Iš žuvies išrinkti ašakas.

  4. Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.

  5. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.

  6. Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.

  7. Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą