Farširuota lydeka
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lydeka, 1 vienetas
- Žuvies filė, ne lydeka, 200 gramų
- Batonas, 3 riekės
- Pienas, 100 mililitrų
- Morkos, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 2 žiupsneliai
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Žuvies prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Batoną išmirkyti piene.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
» Rašyti komentarą