Farširuota lydeka kepta orkaitėje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 2 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, 150 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Druska
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jūros lydeka, 1.5 kilogramo
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:
Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo kaulo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom, žuvies mėsą ir lašinukus sumalam mėsmale.
Svogūną ir morkas susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedam, kad atvėstų.
Kiaušinius kietai išverdam, nulupam ir padedam, kad atvėstų.
Atvėsus svogūnams, morkoms ir kiaušiniams, pakepintas daržoves sudedam į faršą, kiaušinius supjaustom ir sudedam į bendrą masę, įmušam viena žalią kiaušinį, sudedam prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą.
Skardą ištepam aliejum, įdedam lydeka ir pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam apie 45-50 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-13 15:06
Serviruoju ir puošiu ant didelio padėklo,visai vaizdas kitoks
2013-01-13 15:04
Labai būna skanu,bet aš nemalu jokių lašinių,o saldi grietinėlė būtina lydekai.Juo labiau jeigu ji didelė,nes minkat jaučiasi kaip masė kietėja.
2011-09-19 21:23
O tai cia tik del grozio ta oda ar duoda dar koki nors efekta kepant noriu pasidaryt siaip kad paragaut o ne puost stala...
2011-03-15 17:36
Kaip ta lydekos oda nulupt ?NUO KURIO GALO PRADETI?
2015-07-03 21:57