Farširuotas žiedinis kopūstas

Farširuotas žiedinis kopūstas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
  • Mėsa, malta, 400 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Majonezas, 50 gramų
  • Džiūvėsėliai, malti, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Iš;pjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai