Farširuotas žiedinis kopūstas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
- Mėsa, malta, 400 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Majonezas, 50 gramų
- Džiūvėsėliai, malti, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Iš;pjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai