Farširuotos blauzdelės

Farširuotos blauzdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, blauzdelės, 5 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kukurūzai, 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.

  2. Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais

  3. Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.

  4. Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.

    Skanaus

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai