Farširuotos blauzdelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, blauzdelės, 5 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kukurūzai, 2 vienetai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai