Farširuotos vištų šlaunelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, šlaunelės, 2 kilogramai
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Alyvuogės, žalios, 50 gramų
- Svogūnai
- Majonezas
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.
Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.
Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-04 15:40