Farširuotos vištų šlaunelės

Farširuotos vištų šlaunelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, šlaunelės, 2 kilogramai
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Alyvuogės, žalios, 50 gramų
  • Svogūnai
  • Majonezas
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.

  2. Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.

  3. Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ausras
2015-11-04 15:40
Kur slaunelese randasi kulnai?o grubai tai tikriausiai grybai?ir apskritai receptas neisbaigtas...