Farširuotos vištų šlaunelės
![Farširuotos vištų šlaunelės Farširuotos vištų šlaunelės](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/6652.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Vištiena, šlaunelės, 2 kilogramai
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Alyvuogės, žalios, 50 gramų
- Svogūnai
- Majonezas
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.
Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.
Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-04 15:40