Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, šaldyta, trapi, 250 gramų
- Sviestas, 20 gramų
- Juodieji pipirai
- Kiaulienos faršas, 600 gramų
- Sūris, fermentinis, 250 gramų
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Pomidorai, 3 vienetai
- Bazilikas
- Druska
- Aliejus
- Majonezas
Gaminimo instrukcija:
Atšildyti ir iškočioti tešlą. Pusę jos dėti kaip pagrindą į kepimo indą. Indą ištepkite sviestu.
Tada keptuvėje pakepti faršą, kubeliais supjaustytą svogūną ir papriką. Sudėti prieskonius ir pakepinus suberti juos į kepimo indą. Užtepti grietine.
Susitarkuoti sūrį, supjaustyti pomidorus griežinėliais, česnakus susmulkinti. Sudėti pomidorų grėžinėlius į indą ant pakepinto faršo, užberti sūrį, dėti majonezo (pagal skonį), o ant majonezo užberti smulkintą česnaką. Galiausiai uždėti antrą dalį iškočiotos tešlos ir užlipdyti galus. Dėti į orkaitę ir kepti maždaug 30 min. kol apskrus tešla. Ir apkepas pagamintas.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-26 19:44
arselis:
2013-08-15 19:14