Faršo vyniotinis

Faršo vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
  • Petražolės, šviežios, kapotos, 1 pundelis
  • Krapai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.

  2. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.

  3. Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.

  4. Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai