Faršo vyniotinis „Morkų juosta“

Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Morka, 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Fermentinis sūris, puskietis, 30 gramų
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, arba sviestas
  • Prieskoninės žolelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą pagardinti prieskoniais, druska, pipirais, įmušti kiaušinį. Palikti valandai šaldytuve.

  2. Šiaudeliais supjaustyti sūrį. Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti. Daržoves apkepti keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės.

  3. Faršą paskleisti ant maistinės plėvelės lygiu plonu sluoksniu. Apkeptas daržoves tolygiai paskleisti ant faršo. Sudėti sūrį.
    Tada keliant plėvelę nuo krašto, atsargiai susukti vyniotinį. Suvynioti į foliją.

  4. Dėti į kepimo indą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 40 - 50 min. Kad vyniotinis gražiai apskrustų, paskutines 10 min. kepti išvyniotą iš folijos. Iškepusį vyniotinį palikti trumpam išjungtoje orkaitėje. Supjaustyti riekelėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Migle
» Rašyti komentarą