Faršu įdarytos paprikos

Faršu įdarytos paprikos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Krapai
  • Prieskoniai
  • Paprika, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 350 gramų
  • Ryžiai, virti, 150 gramų
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Kečupas, 3 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nupjauname paprikų drūtgalį, išimamame sėklas ir pertvaras. Paprikas išplauname, vidų pasūdome (tik nereikia persistengti). Svogūną ir česnaką nulupame ir susmulkiname. Morkas nuskutame, nuplauname ir vieną morką supjaustome rėžiukais, o kitas dvi sutarkuojame smulkiai. Į įkaitintą aliejų dedame faršą, šiek tiek apkepus faršui, sudedame smulkintus svogūnus, česnakus ir tarkuotas morkas. Viską pagardiname druska ir prieskoniais. Iš išvirusių ryžių, atvėsusio kepto faršo, kiaušinio padarome vientisą masę. Paprikas prikemšame paruoštu įdaru. Įdarytos paprikos sudedamos į puodą, kartu su supjaustytomis rėžiukais morkomis, viską užpilame sultiniu, įdedame 3 šaukštus kečupo ir 40 minučių troškiname.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
NesakysiuBL
2017-08-18 17:16
Geriausiai, susitaisai farsa su prieskoniais su viskuo tada idedi virtu ryziu sumaisai, palaikai. Isvalai paprikas prigrudi tuo farsu duri i dukofke ir kepi ! FSIO ! jokiu morku kepinimu ir kitu huiniu nereik
dovi
2015-02-24 14:37
Nesuprantu kur kecupa dead ir kur krapai ? Neissamiai ir nepilnai aprase uzmirso
juste
2014-07-16 16:43
morku nemekstu,farsa kepiau.tai neskanu buvo.
lika.
2014-07-03 13:27
kecupo nededu ir vandens nepilu,skyscio pakankamai buna nuo pomidoru,geriau juos nulupti
lika
2014-07-03 13:24
o as dar papjaustau pomidoru 3-4 ,dedu ant virsaus i troskintuva,gaunasi daug skaniau,nes priduoda rugsteles,ir valgau su bulvem arba bulviu kose,o ryziu visai nededu.