Faršu įdarytos paprikos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Krapai
- Prieskoniai
- Paprika, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 350 gramų
- Ryžiai, virti, 150 gramų
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Kečupas, 3 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nupjauname paprikų drūtgalį, išimamame sėklas ir pertvaras. Paprikas išplauname, vidų pasūdome (tik nereikia persistengti). Svogūną ir česnaką nulupame ir susmulkiname. Morkas nuskutame, nuplauname ir vieną morką supjaustome rėžiukais, o kitas dvi sutarkuojame smulkiai. Į įkaitintą aliejų dedame faršą, šiek tiek apkepus faršui, sudedame smulkintus svogūnus, česnakus ir tarkuotas morkas. Viską pagardiname druska ir prieskoniais. Iš išvirusių ryžių, atvėsusio kepto faršo, kiaušinio padarome vientisą masę. Paprikas prikemšame paruoštu įdaru. Įdarytos paprikos sudedamos į puodą, kartu su supjaustytomis rėžiukais morkomis, viską užpilame sultiniu, įdedame 3 šaukštus kečupo ir 40 minučių troškiname.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-24 14:37
Nesuprantu kur kecupa dead ir kur krapai ? Neissamiai ir nepilnai aprase uzmirso
2014-07-16 16:43
morku nemekstu,farsa kepiau.tai neskanu buvo.
2014-07-03 13:27
kecupo nededu ir vandens nepilu,skyscio pakankamai buna nuo pomidoru,geriau juos nulupti
2014-07-03 13:24
o as dar papjaustau pomidoru 3-4 ,dedu ant virsaus i troskintuva,gaunasi daug skaniau,nes priduoda rugsteles,ir valgau su bulvem arba bulviu kose,o ryziu visai nededu.
2017-08-18 17:16