Faršu įdarytos paprikos

Faršu įdarytos paprikos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, 4 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Špinatai, kapoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Mėsa, malta, 300 gramų
  • Ryžiai, virti, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 50 gramų
  • Sultinys, 200 mililitrų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorai, (tyrė), 125 mililitrai
  • Bazilikas, kapotas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paprikų viršų nupjauti, išvalyti sėklas ir išplauti. Svogūnus ir česnakus sukapoti. Keptuvėje ištirpinti sviesta ir apkepti svogūną ir česnaką. Sudėti špinatus ir truputi pakepinti.

  2. Kepintus daržoves, mėsą, ryžius, kiaušinį, džiūvėselius, druską, pipirus sumaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 °C temp.

  3. Įdaryti paprikas faršų ir uždėti viršuneles. Sudėti į kepimo formą ir apipilti sultiniu. Kepti apie 30 minučių. Išimti iš kepimo formos.

  4. Sultinį sumaišyti su miltais. Pridėti pomidorų tyrę, užvirti ir įberti prieskonių. Įdėti baziliko. Tiekti kartu. Skanaus

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą