Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, dideli, 8 vienetai
- Mėsa, malta, 200 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Citrinos, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos faršą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Įdarytus grybus patiekite karštus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai