Fazano troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Fazanas, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 40 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Bulvės, 0.5 kilogramo
- Morkos, 350 gramų
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną). Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies. Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno. Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-06 19:08
Ukininkai prekiauja, pasigooglink
2009-04-04 12:03
Kur gi Lietuvoje gauti fazanu???
2009-12-10 12:47