Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai

Fetos, moliūgo ir vištienos  laiveliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 4
  • Moliūgai, 300 gramų
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Feta sūris, 1 pakelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai vištienai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą atšildyti.

  2. Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.

  3. Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.

  4. Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.

  5. Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.

  6. Tešlą šiek tiek pakočioti.

  7. Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.

  8. 180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą