Florentietiška špinatų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Špinatai, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sultinys, mėsos, 1 litras
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
Gaminimo instrukcija:
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 13:08