Florentinai

Florentinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kondensuotas pienas, 1 skardinė
  • Vaisiai, džiovinti (razinos, spanguolės, cukatos), 200 gramų
  • Dribsniai, šokoladiniai, 100 gramų
  • Saulėgrąžos
  • Sezamas, sėklos
  • Kukurūzų dribsniai, 150 gramų
  • Riešutai, įvairūs
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitiname iki 190°C temp., pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi.
    Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.

  2. Visus ingredientus sudedame į dubenį, užpilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene.

  3. Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai