Fokačija su pagardais

Fokačija su pagardais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aitrioji paprika, 1 vienetas
  • Vyšniniai pomidorai, 1 sauja
  • Pievagrybiai, 1 sauja
  • Saulėje džiovinti pomidorai, 1 sauja
  • Rozmarinas, 1 žiupsnelis
  • Alyvuogės
  • Itališki prieskoniai
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus
Tešlai:
  • Miltai, 500 gramų
  • Sausos mielės, 15 gramų
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai
  • Vanduo
Patiekiant:
  • Kumpis, 2 riekės
  • Romaninės salotos
  • Parmezano sūris
Gaminimo instrukcija:
  1. Gaminame tešlą: į dubenį suberkite miltus, mieles, krakmolą, kepimo miltelius. Viską išmaišykite ir išberkite ant švaraus paviršiaus.

  2. Pagardinkite druska, padarykite griovelį ir pilkite vandens.

  3. Minkykite tešlą.

  4. Tešlą dėkite į dubenį. Uždenkite rankluostėliu ir statykite į iki 40 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių, kad tešla pakiltų.

  5. Pomidorus ir alyvuoges supjaustykite.

  6. Alyvuogių aliejumi ištepkite kepimo formą.

  7. Į formą dėkite tešlą, kraštus subadykite šakute.

  8. Pagardinkite druska, pomidorais, alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais, itališkais prieskoniais, rozmarinu.

  9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje kepsninėte 15 minučių.

  10. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejaus.

  11. Supjaustykite pievagrybius, čili pipirą. Apkepinkite.

  12. Romėniškas salotas supjaustykite.

  13. Fokačiją supjaustykite.

  14. Tiekite su romėniškomis salotomis, apkepintais pievagrybiais, parmezanu, kumpiu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: KOTANYI
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2016-07-20 10:39
Labai skanu, puikus uzkandis