Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultys, vynuogių, tiks ir kisielius, 1 litras
- Želatina, 30 gramų
- Citrinos, žievės juostelės, 8 vienetai
- Obuoliai, 2 vienetai
- Vynuogės, besėklės, kekė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai