Gaivinantis želė ir vaisių desertas

Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultys, vynuogių, tiks ir kisielius, 1 litras
  • Želatina, 30 gramų
  • Citrinos, žievės juostelės, 8 vienetai
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Vynuogės, besėklės, kekė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.

  2. Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.

  3. Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.

    Skanu ir labai gaivu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ana
» Rašyti komentarą
» Komentarai