Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 2 vienetai
- Ridikėliai, 2 saujos
- Svogūnų laiškai, smulkintų, 1 sauja
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Petražolės, smulkintų, 1 arbatinis šaukštelis
- Vyno actas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Česnako milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 žiupsnelis
- Baltieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
» Rašyti komentarą
» Komentarai