Gaivus desertas su "Dansukker" vaniliniu cukrumi
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 300 mililitrų
- Kondensuotas pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Apelsinai, 2 vienetai
- Želatina, 1.5 valgomojo šaukšto
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
Išspausti apelsino sultis ir juose išbrinkinti želatiną. Tada virinti, neužvirus, kad ištirptų granulės.
Išplakti kiaušinį ir sudėti į dubenėlį, supilti pieną, kondensuotą pieną, atvėsusias sultis su želatina, berti cukraus ir viską gerai išplakti.
Trečia apelsiną nulupti ir gražiais kubeliais supjaustyti minkštimą. Tada sumaišyti su sulčių -pieno mase. Supilstyti į formas ir padėti į šaldytuvą sustingti.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-10 17:36