Gaivus gardėsis "Avietėlė"

Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 1.5 litro
  • Grietinėlė, 35%, 900 mililitrų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Želatina, 40 gramų
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.

  2. Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.

  3. Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.



    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aviete
2015-12-06 00:22
Skanu.saldu ir greita