Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Avietės, 1.5 litro
- Grietinėlė, 35%, 900 mililitrų
- Pienas, 1 stiklinė
- Želatina, 40 gramų
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-06 00:22