Gaivus grietinėlės desertas su vaisiais

Gaivus grietinėlės desertas su vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 500 mililitrų
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Vaisiai, (konservuoti), 150 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpilti kambario temp. grietinėle ir palikti išbrinkti. Tada kaitinti (neužvirus) ir maišyti, kol granulės ištirps. Atvėsinti ir išplakti su cukrumi. Atvėsusį desertą išpilstyti į indelius ir padėti sustingti į šaldytuvą. Sustingus, puošti vaisiais ir pabarstyti tarkuotu šokoladu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Vika
» Rašyti komentarą
» Komentarai