Gaivus jogurto - želė desertas

Gaivus jogurto - želė desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jogurtas, "Jo" (melionų skonio), 1 pakelis
  • Želatina, 1 pakelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Citrinos, nutarkuota žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Ananasai, konservuoti, kubeliais, 1 skardinė
Gaminimo instrukcija:

Želtatiną užpilti kambario temp. pienu ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps (nuolat maišyti). Tada supilti cukrų, išmaišyti, atvėsinti ir išplakti pieną kartu su jogurtu, nutarkuota žievele. Išpilstyti jogurto masę į deserto indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Prieš patiekiant, ant viršaus dėti po konservuotų ananasų kubelių.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai