Gaivus kokosinis desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 20%, 1 stiklinė
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kokoso drožlės, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Želatina, 25 gramai
- Šokoladas, tarkuotas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir palikite brinkti pusvalandžiui.
Į mažą puodą supilkite grietinėlę, kokoso drožles, želatiną ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps želatinos granulės (kaitinant labiau atsiskleidžia kokoso skonis). Leiskite atvėsti.
Elektriniu plaktuvu išplakite grietinę su vaniliniu ir paprastu cukrumi, sumaišykite su grietinėlės mase ir supilstykite į stiklines ar specialius desertinius indus. Desertą dėkite į šaldytuvą sustingti.
Patiekiant užtarkuokite šokolado arba patiekite su mėgiamais vaisiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-23 11:55