Gaivus kokosinis desertas

Gaivus kokosinis desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 20%, 1 stiklinė
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kokoso drožlės, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Želatina, 25 gramai
Papuošimui:
  • Šokoladas, tarkuotas
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir palikite brinkti pusvalandžiui.

  2. Į mažą puodą supilkite grietinėlę, kokoso drožles, želatiną ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps želatinos granulės (kaitinant labiau atsiskleidžia kokoso skonis). Leiskite atvėsti.

  3. Elektriniu plaktuvu išplakite grietinę su vaniliniu ir paprastu cukrumi, sumaišykite su grietinėlės mase ir supilstykite į stiklines ar specialius desertinius indus. Desertą dėkite į šaldytuvą sustingti.

  4. Patiekiant užtarkuokite šokolado arba patiekite su mėgiamais vaisiais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
justinas
2014-01-23 11:55
mmm kaip noreciau