Gaivus tortas su vaisiais ir vyšniomis

Gaivus tortas su vaisiais ir vyšniomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, (nepilna stiklinė), 1 stiklinė
  • Jogurtas, "Jo" (su melionais ir vyšniomis), 1 pakelis
  • Želatina, 1.5 pakelio
  • Grietinėlė, 35%, (sausa), 1 pakelis
  • Sausainiai, 2 pakeliai
  • Ananasai, konservuoti, kubeliais, 1 skardinė
  • Vyšnios, šaldytos ar šviežios (be kauliukų), 1 sauja
  • Citrinos, nutarkuota žievelė, 1 valgomasis šaukštas
  • „Dansukker“ cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Pagrindui:
  • Medus, skystas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrupinti ir išmaišyti su medumi bei tirpintu sviestu. Mase iškloti išardomą fortmą, šaukštu paslėgti ir padėti į šaldytuvą. xt

  2. Želatiną užpilti pienu ir palikti i išbrinkti. Tada, kaitinant neužvirus, ištirpinti granules. Pridėti cukraus ir išmaišyti. Atvėsinti. Paruoštą želatiną išplakti kartu su jogurtu bei tarkuota citrinos žieve. Jogurto masę supilti ant sausainių masės ir padėti sustingti į šaldytuvą. Pagal instrukciją ant pakelio pagaminti grietinėlę ir ją uždėti ant sustingusio torto viršaus. Gražiai išdėlioti ananasų kubelius bei trešnes ar vyšnias (be kauliukų).

  3. Ant torto viršaus sudėti uogas ir ananasų kubelius.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai