Gaivus tortas su vaisiais ir vyšniomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, (nepilna stiklinė), 1 stiklinė
- Jogurtas, "Jo" (su melionais ir vyšniomis), 1 pakelis
- Želatina, 1.5 pakelio
- Grietinėlė, 35%, (sausa), 1 pakelis
- Sausainiai, 2 pakeliai
- Ananasai, konservuoti, kubeliais, 1 skardinė
- Vyšnios, šaldytos ar šviežios (be kauliukų), 1 sauja
- Citrinos, nutarkuota žievelė, 1 valgomasis šaukštas
- „Dansukker“ cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Medus, skystas, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sausainius sutrupinti ir išmaišyti su medumi bei tirpintu sviestu. Mase iškloti išardomą fortmą, šaukštu paslėgti ir padėti į šaldytuvą. xt
Želatiną užpilti pienu ir palikti i išbrinkti. Tada, kaitinant neužvirus, ištirpinti granules. Pridėti cukraus ir išmaišyti. Atvėsinti. Paruoštą želatiną išplakti kartu su jogurtu bei tarkuota citrinos žieve. Jogurto masę supilti ant sausainių masės ir padėti sustingti į šaldytuvą. Pagal instrukciją ant pakelio pagaminti grietinėlę ir ją uždėti ant sustingusio torto viršaus. Gražiai išdėlioti ananasų kubelius bei trešnes ar vyšnias (be kauliukų).
Ant torto viršaus sudėti uogas ir ananasų kubelius.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai