Gaivus tortukas

Gaivus tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Slyvos, trintos, džiovintos, 125 gramai
  • Varškė, 300 gramų
  • Cukraus pudra, 115 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 300 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 300 mililitrų
  • Želė, citrinų skonio, pakelis
Biskvitui:
  • Sausainiai, 225 gramai
  • Ožkos pieno sūris, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su ožkos sūriu. Mase išdėti formos dugną.

  2. Sumaišyti grietinę, cukraus pudrą, varškę ir vanilinį cukrų. Dėti grietinėlę ir lėtai maišykite.

  3. Pilti ataušusį želės mišinį (apie stiklinę) ir viską kiek išplakti su elektriniu plaktuvu.

  4. Masę supilti į formą kurioje iškloti sausainiai ir padėti į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms.

  5. Papuošti šviežiomis uogomis ar sausainių trupinukais .

    Patiekti su slyvu tyre.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
emiliks
2013-12-13 14:39
labai skanu