Gaivus uogų desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 200 mililitrų
- Mėlynės, 250 gramų
- Cukrus, 80 gramų
- Kondensuotas pienas, sutirštintas, saldus, 190 gramų
- Citrinų sultys, 2
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Želatiną užpilti 100 ml šalto vandens ir palikti išbrinkti. Uogas suberti į puodą, užpilti likusiais 100 ml vandens, užvirinti ir pavirti kelias minutes. Pertrinti jas per sietelį, suberti cukrų, supilti ištirpintą želatiną ir plakti viską elektriniu plaktuvu , kol masė šiek tiek sutirštės . Supilti kondensuotą pieną, citrinos sultis ir vėl viską gerai išplakti. Supilstyti į norimus indelius ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Papuošti galima plakta grietinėle.
» Rašyti komentarą
» Komentarai