Gaivus uogų desertas

Gaivus uogų desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Mėlynės, 250 gramų
  • Cukrus, 80 gramų
  • Kondensuotas pienas, sutirštintas, saldus, 190 gramų
  • Citrinų sultys, 2
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpilti 100 ml šalto vandens ir palikti išbrinkti. Uogas suberti į puodą, užpilti likusiais 100 ml vandens, užvirinti ir pavirti kelias minutes. Pertrinti jas per sietelį, suberti cukrų, supilti ištirpintą želatiną ir plakti viską elektriniu plaktuvu , kol masė šiek tiek sutirštės . Supilti kondensuotą pieną, citrinos sultis ir vėl viską gerai išplakti. Supilstyti į norimus indelius ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Papuošti galima plakta grietinėle.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai