Gaivus užkandėlis

Gaivus užkandėlis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 300 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Želė, 2 valgomieji šaukštai
  • Trapučiai, 2 vienetai
  • Šaldytos spanguolės, 1 sauja
  • Riešutai, 0.5 saujos
  • Razinos, 0.5 saujos
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine.

  2. Imti ledaines ir pradėti sluoksniuoti: berti riešutų ir razinų, uždėti palaužytų trapučių, krėsti kelis šaukštus varškės masės, vėl dėti trapučius, sudėti likusią varškę ir berti likusius džiovintus vaisius.

  3. Ant viršaus uždėti šaukštą serbentų drebučių, ir užberti šaldytų spanguolių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai