Gaivus varškės desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 400 gramų
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Želatina, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Pienas, 0.75 stiklinės
- Uogos, arba konservuoti vaisiai, 1 stiklinė
- Migdolai, skrudinti sausoje keptuvėjė, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.
Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-01 15:51
Ališauskienė
2015-08-27 17:30