Gaivus varškės desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Avietės, 200 gramų
- Želė, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pasiruošti želę, pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio. Leisti sustingti,
Sustingusią želę supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Želatiną užpilti vandeniu ir leisti išbrinkti.
Želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Varškę sutrinti trintuvu, supilti grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, želatiną, sudėti želės gabalėlius ir viską išmaišyti. Supilti į norimą formą.
Ant viršaus sudėti avietės. Paruoštą desertą laikyti šaldytuve apie 5 valandas, kol sustings. Skanaus!
» Rašyti komentarą